BED AND BREAKFAST APELDOORN

  backupnext  
het oude kantongerecht

 

Bed and breakfast Het Oude Kantongerecht in Apeldoorn

Zeer centraal gelegen, in het centrum van Apeldoorn, ligt het oude kantongerecht. Zoals u op de foto kunt zien is er naast een B&B tevens een koffie- lunchroom gevestigd in het monument. Binnen zijn nog veel van de originele details te zien en we hebben bij de verbouwing ervoor gezorgd dat de sfeer van toen behouden is gebleven.

Stichting De Passerel is een werk- en leerbedrijf voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze mensen runnen dit bedrijf en door onze gast te zijn helpt u hen aan een functie met inhoud die zelfrespect geeft. Zo snijdt het mes aan twee kanten: u heeft een perfect verblijf en zij zijn er trots op dat u hun gast bent.

Voor de lunch en high-tea wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van streekproducten. We hebben een eigen boerderij, een eigen bakkerij en een atelier dat voor de aanvoer van de producten zorgt. Het mes snijdt hier dus aan drie kanten.

Op de eerste en tweede verdieping hebben we vijf bijzondere kamers. Elke kamer is smaakvol ingericht. Zo is er bijvoorbeeld een kunstwerk aanwezig van een van onze medewerkers. Er staan twee comfortabele eenpersoons boxsprings en er is in elke kamer een kitchenette aanwezig. U deelt het sanitair per verdieping met de andere daar verblijvende gasten.

Tenslotte is er een gezamenlijke eetkamer met compleet ingerichte keuken.

In 2017 vieren we ons 10-jarig bestaan!


 

#

#

Zoek een B&B in: Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Groningen ... Den Haag ... Maastricht ... Nijmegen ... Utrecht ... F