BED AND BREAKFAST APELDOORN

Inkoop en verkoop van gouden tientjes in Apeldoorn

Oud zilver inkoop in Apeldoorn

B&B gastenkamer KNOKKE (Belgie): Een weekendje weg, B en B? Verblijf aan zee met wandelingen op het strand; fietsen op de zeedijk (9 km lang) of in polders. Bezoek natuurreservaat "Het Zwin", Knokke casino met Europa's grootste kristallen kroonluchter. Natuurlijk de ontelbare winkels en galerijen met constant wisselende exposities. Geniet gerust 4 seizoenen door van de bruisende stad met vele tentoonstellingen, evenementen en een ruim cultureel aanbod, geen moment verveling in Knokke-Heist ! Ook culinair kunnen we enkele pareltjes aanraden, vlakbij onze Bed and Breakfast of op de zeedijk. Overnachten, relaxen, flaneren, tafelen, gezond en actief genieten het kan, hier ben je geen nummer maar onze gast. 

Campings in Zeeland die prachtig zijn gelegen aan de duinen, de zee en het strand. Wilt u een heerlijk verblijf in Zeeland, dan heeft u hier een perfecte uitvalsbasis. U heeft vakantie in uw eigen caravan of tent op steeds wisselende plekken. Zelfs tijdens uw vakantie kunt u kiezen uit de verschillende campings.

Een appartement Domburg is de perfecte start van uw vakantie Bent u zich aan het oriënteren op een geschikte vakantie in Nederland? En is een van de opties appartementen Domburg? Dan zeggen wij: stop met zoeken! Een appartement in Domburg is de perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie in Zeeland. Als u geniet van vele kilometers strand, regelmatig een lekker zonnetje en de geur van de zee, dan doet u er goed aan om te kijken naar appartementen Domburg. Het ideale appartement Domburg wordt aangeboden door Résidence Wijngaerde. Onze appartementen in Domburg zijn geschikt voor grote én kleine gezelschappen. Er is geen excuus meer om níet naar Domburg te komen!

Ferienresort Bad Bentheim
Genieten van een luxe vakantie op Resort Hotel Bad Bentheim! Net over de grens bij Oldenzaal vindt u ons prachtige resort. Op het 4-sterren Resort Hotel Bad Bentheim verblijft u in een van onze luxe bungalows terwijl u optimaal geniet van de luxe hotelservice die ons park u biedt. Zo geniet u optimaal van het comfort van een eigen bungalow, terwijl u daarnaast ook eenvoudig gebruik maakt van handige faciliteiten zoals roomservice, een gevulde minibar, keuze uit verschillende hoofdkussens en dagelijkse schoonmaak met schone handdoeken. Bij aankomst zijn uw bedden al comfortabel opgemaakt en natuurlijk kunt u iedere ochtend genieten van een heerlijk ontbijtbuffet in het restaurant! Heeft u zin om even volledig te ontspannen en in de watten gelegd te worden? Kom dan genieten op Resort Hotel Bad Bentheim Duitsland!

Prachtig mooi vakantiehuis kust
Wilt u er eens even heerlijk tussenuit in eigen land? Dan kunt u niets beter bedenken dan een vakantie in een vakantiehuis aan de kust! Nergens anders krijgt u een beter vakantiegevoel dan tijdens een vakantie aan de Zeeuwse kust. Op VakantiePark Aquadelta kunt het beste van Zeeland beleven en u zult daar merken waarom Zeeland één van de populairste vakantiebestemmingen van Nederland is. Boek nu je vakantiewoning aan de kust bij VakantiePark Aquadelta en dan kun je nu tijdelijk profiteren van een scherpe korting! 

Camping Drenthe biedt u een standaard campeerplaats van 100 vierkante meter vanaf 24 euro. Daarvoor krijgt u een watertappunt, electra, centrale antenne, wascabines met koud en warm water, gratis douches, chemisch toilet.

Luxe kasteel in de Ardennen
Chateau Thermes de Cugnon
Feesten & recepties
Uw gasten komen de oprijlaan op en... uw feest is al geslaagd! In Chateau Thermes de Cugnon kunt u op "voorname" wijze een receptie houden waar uw gasten nog lang over na zullen praten. En bij mooi weer kunt u ook de parktuin bij uw receptie betrekken. Het kasteel wordt verhuurd aan groepen tot maximaal 40-45 personen voor een weekend, midweek of week. Voor de tarieven verwijzen wij u naar onze pagina "Huurtarieven". Op het domein bevindt zich een feestzaal voor max. 60 personen waar u een stijlvol feestje in de sfeer van het kasteel en de omgeving kunt organiseren tijdens uw verblijf op het kasteel. (Ná 00.00 uur moet de muziek dusdanig zijn afgesteld dat de omwonenden er geen last van hebben). Het is mogelijk om in het plaatselijke hotel kamers te reserveren voor de gasten die alleen voor het feest zijn uitgenodigd. Voor de gasten elders overnachten maar wel overdag op het landgoed verblijven wordt € 25,00 per persoon per dag (of gedeelte van een dag) berekend voor het gebruik van de faciliteiten (met uitzondering van de thermesruimten). De feestzaal wordt alleen verhuurd aan de gasten die op het kasteel verblijven, het is dus niet mogelijk om de feestzaal apart te huren. 

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag... Haarlem... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht ... F